Unde Poti Gasi un Loc de Munca in Bucuresti?

January 14, 2015

by — Posted in Lifestyle

Când vine vorba de rinoplastie, prea multă atenţie este acordată celebrităţi ale căror chirurgii nu ar trebui să fie permis chiar un cuţit în unt pâine prăjită, să nu mai vorbim de a utiliza una pentru a modifica permanent cineva pe fata. Michael Jackson, Lil’ Kim, şi Joan Rivers nu pierdeţi niciodată nominale atunci când vine vorba de liste de loc munca Bucuresti de nasul cel mai rău vreodată. Dar care celebrităţi au nas de loc munca Bucuresti mai bune în afaceri?

0d0359c3-662a-4f0e-99f3-d91f64835327

Jennifer Aniston a avut nu una, ci doua proceduri de rinoplastie. Primul a fost pentru a corecta o deviatie de sept, iar al doilea a fost pentru a corecta prima operaţiune. Aniston este una dintre cele câteva celebritati care este sincer despre obţinerea o intervenţie chirurgicală cosmetice, care este surprinzător, deoarece ei nas de loc munca Bucuresti sunt mult mai subtile decât negaţioniştii chirurgie mai evident. Ei este un exemplu de bune rinoplastie deoarece nasul ei încă mai păstrează caracterul său unic.

Scarlett Johansson a confirmat niciodata având orice munca efectuată, dar ei înainte şi după fotografii Arată un pod în mod clar mai restrânsă. Ei chirurg plastician a făcut bine; narile sunt neatinse şi nu sunt nici zonele care arata prea plat, parcă prea mult cartilaj a fost fragmentat off–semnele distinctive ale rău de loc munca Bucuresti nas. Dacă nu era pentru existenţa of’before’ imagini, tu nu ar fi ea a avut orice munca efectuată pe fata ei.

Matt Dillon tranzacţionate în nasul lui tineresc răsturnate pentru un aspect mai adult. Din său “înainte de” şi “după” imagini puteţi vedea că el a avut vârful nasul prelungite pentru a arata mai masculina. Toate în toate, nasul pare destul de natural, chiar dacă nu e nas mai frumoase.

Ashlee Simpson a avut problema opusa de Matt Dillon. A transformat un feminin mai multe nasul cârlig (sau cel puţin versiunea de la Hollywood a feminin) pârtia de schi.

Megan Fox a avut deja un nas perfect perfect minion pic înainte de o rinoplastie, dar se pare că ea nu-i plăcea tinybump teeny în mijloc. Din fericire ei chirurg nu razuiti prea mult cartilaj sau altceva ar fi nici nas stânga pentru d-na Fox.

Cameron Diaz a îndurat nu unul, nu doi, nu trei, ci patru rupt nasuri în viaţa ei. Numai până la câţiva ani după accidentul ei patra a făcut ea decide pentru a obţine ei nasul strâmb indreptat, pentru motive de sănătate.

Leona Lewis pod şi nările erau făcute mai restrânsă în ultimii ani. Multe celebritati de sex feminin negru au tendinţa de a merge peste bord cu Podul de reducere (Tyra Banks), dar Leona Lewis fata arata bine echilibrat şi natural. Ei chirurg știe că moderaţia este cheia.

Alicia Keys nas a fost redus ca Leona Lewis. Şi ca Leona Lewis, fata ei nu arată semne evidente de rinoplastie.

Kate Winslet aspectul sa schimbat puţin de la rolul de breakout în constiinta si sensibilitate. Numai recomandate care a fost modificat este nasul ei caracteristică, care pare mai subtire. Schimbarea este destul de subtil că nu ar şti ea a avut de rinoplastie, dacă aţi văzut-o niciodată înainte de Eternal Sunshine a imaculat Mind.

Jennifer Grey includere pe această listă este controversat deoarece slujba ei nasul este adesea acuzat pentru declinul din cariera sa. La începutul anilor 90, actriță cunoscută pentru rolurile ei în Ferris Bueller’sDay Off şi Dirty Dancing a avut rinoplastie pentru a scurta perioada de nasul ei şi de a reduce dimensiunea de vârful.

Din punct de vedere chirurgical, este un bun loc de muncă nas. Poate prea bine, pentru că atunci când a venit acasă de la spital ea a fost aproape de nerecunoscut la familia şi prietenii. Schimbare drastică în aspectul ei poate au făcut producătorii şi directorii ezitant exprimate stele, temându-se de public nu ar recunoaşte ei fie.

Dar poate ei fading stea într-adevăr fi dat vina pe un nas nou? O multime de stele înainte de ea a avut doar scurte momente în lumina reflectoarelor inainte dispariţie în obscuritate. Un loc de muncă nas este un ţap ispăşitor convenabil, dar, probabil, ea a atins deja înainte de a obţine chirurgie plastica.

Chiar dacă Jennifer vina nasul ei pentru cariera ei picaj, acesta nu a oprit aici la obtinerea alte proceduri. Fotografii recente arată o fata întinsă, ca pisica ochii şi buzele puffier–probabil botox productof, ascensoare de fata, lifturi de ochi şi buza preparate injectabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *