Produse de Panificatie pentru Catering la Birou

February 4, 2015

by — Posted in Stiri

Brutării tort de nunta va avea un portofoliu de tort sa se uite la și care vă va ajuta să decideți dacă acestea sunt în măsură să facă tortul dorit.

Au o idee de cât de multe oaspeții vei avea la recepția, acest lucru va ajuta la determinarea cantității de nunta tort veți avea nevoie sau numărul de torturi de nunta cupcake. Decorator patiserie bucătar-șef / tort poate cere câte invitații sunt trimise la cât de mulți oameni și cât de mulți sunt din afara orasului sau la mai mult de un anumit număr de kilometri distanță.

Decorator patiserie bucătar-șef / tort va folosi aceste informații pentru a calcula cât de mulți oameni vor apărea de fapt, de la recepție și cât de mulți dintre cei va mânca de fapt o bucată sau mai multe dintre tort.

utilaj-panificatie-10

Prin acest timp mai multe persoane, cum ar fi ministru și catering, va fi solicitat această informație. Ei vor fi calculate și ți-a spus cât de mulți oameni cred ei vor participa efectiv nunta și recepția.

Veți fi fost îngrozit la numărul mic se venit cu. Stii ca toata lumea va invitam așteaptă cu sufletul la gură pentru participa la nunta ta si ca numai cei care sunt bolnavi sau în incapacitate sau pe Lună va trece până șansa de a vă doriți bine în persoană în ziua cea mare. Atunci când brutarul are cu un număr similar îl cred pentru că e adevărată.

Mulți oameni vor uita în mod simplu și alte pot gândi la niciun fel rău de a petrece vara o sâmbătă decât la altă nuntă. Asta e doar modul în care aceasta este. Și tu poți crede și de a salva niște bani, sau puteți crede că toată lumea va veni și apoi trebuie să decidă ce să facă cu tort rămas.

Nu orice va face cel mai mult pentru a pune mintea la usurinta pentru următorii șase-opt luni. Economisirea de bani de comanda doar o cantitate suficientă de tort pe baza de ani de experiență de brutar ta nu este bine dacă aveți de gând să se agite peste el și să fie nervos despre el pentru mai mult de o jumătate de an.

Frumoasa bine, senzație de bine și stabilirea mintea la usurinta înainte de ziua cea mare este mult mai important decât economisirea de bani și care nu au resturi. Va trebui suficient pentru a merge nebun cu ca se apropie nunta ta.

Când la nunta tort brutărie, de a fi clare cu privire la data, ora și locul de nunta si receptii; stabilirea unor termene de modificarea modelului și mărimea și pentru livrare tort; furnizați adresa de și o hartă la recepția.

Asigurați-vă că tort pot fi livrate la un moment convenabil pentru tine sau oricine va trebui să primească și să inspecteze tort.

Ar trebui să existe un contract scris cu brutărie tort de nunta pentru a specifica dimensiunea, forma, aromă, culoare, decoratiuni, ziua de livrare, timpul de livrare, loc de livrare, precum și de preț de tort de nuntă.

Un astfel de contract, desigur, nu are nevoie de o formă specială sau un avocat pentru a întocmi. Acesta poate fi o simplă listă cu aceste informații. Lista trebuie să fie datat și semnat de ambele brutar și tu, iar tu ar trebui să o copie fiecare.

Multe brutarii tort de nunta au propria lor formă de astfel de ordine, pentru că este la fel de important pentru ei că vă amintiți exact ceea ce ai cerut și nu-mi amintesc cere ceva ce nu le-ați menționat, deoarece este pentru a vă că acestea oferă ceea ce ți-am cerut pentru.

Dacă au forma,-l folosească și adăugați nici un produs sau informații de care aveți nevoie să. Asigurați-vă că vă luați o copie de formular său.

Adu specimene de material pentru a se potrivi tortul de nunta culorile deoarece culorile din imagini sunt adesea ușor de pe și culorile unei imagini poate dispărea cu timpul. (Dar, din nou, nu uita imaginea de tort de nuntă.)

Mai jos veti gasi lista de întrebări ar trebui să ceară bucătar patiserie, brutar, sau tort decorator la brutărie tort de nuntă. Acesta este ziua ta speciala ai tot dreptul de a pune întrebări!

Întrebări pentru la brutărie:

(Sugestie: imprima aceste intrebari, va cu siguranță nevoie de ele)!

1. Poate patiserie bucătar-șef / tort decorator crea tort personalizat de instrucțiuni de dvs. și să arate ca poza de nunta-tort.

2. Ce arome de tort de nuntă și glazură sunt disponibile? Sau, dacă aveți deja o idee despre ceea ce vrei, întrebați “Se poate face o (tip de tort) cu (aromă de glazură)?”

3. Cere pentru a gusta unele dintre prăjituri panificație. Dacă nu vă pasă de oricare dintre probele tort oferite de brutărie, solicita probe suplimentare sau ca ceea ce sunt disponibile alte opțiuni.

Chiar dacă aveți de a comanda un tort mic de a încerca versiunea brutarului de ceea ce vrei, este un preț mic de plătit pentru satisfacție.

4. În cazul în care doriți să utilizați flori proaspete pentru a decora tortul de nunta, întrebați dacă brutăria le poate oferi sau dacă dumneavoastră sau un florar trebuie să le livreze.

5.Request pentru a vedea poze cu torturi de nunta de la galerie foto lor. Uitați-vă la album și a vedea dacă vă place aspectul de prăjituri. Întrebați cât de vechi imaginile sunt și în cazul în care persoana care copt și decorat acestor prăjituri este aceeași persoană care va crea al tău.

6. Are brutărie, brutar, cofetar, sau tort decorator a licențelor necesare și a trecut inspecțiile sanitare. Licențiere variază de la stat la stat, dar o brutărie este, probabil, trebuie să fie autorizat ca un stil alimentar de vânzare cu amănuntul sau ca un preparator alimentar.

Departamentul de sănătate a orașului, județ, sau statul probabil emite licențe. Brutar, cofetar, și decorator poate fi, de asemenea, trebuie să fie licențiate sau calificate ca un handler alimentar.

Puteți merge la site-uri web cele mai multe state și de a afla exact ceea ce este necesar licențiere, astfel încât să știi ce să ceară.

Cele mai multe brutării va permite bucuros te uiti la bucătărie pentru a vedea în cazul în care tort va fi amestecat, coapte, decorat, și stocate; aceasta este, probabil, la fel de satisfăcătoare ca vad licențele.

Probabil că ar trebui să ceară să ia o privire la bucătărie după întrebat despre licențele. Puteți cere, de asemenea pentru a vedea rezultatele ultimului inspecției de sănătate.

7. Dacă pur și simplu nu-mi place alimente congelate și nu vreau servit la nunta ta, întrebați dacă tortul de nunta vor fi înghețate. Dar înțeleg că unii oameni cred că gustul mai multor prăjituri îmbunătățește după congelare.

8. Întreabă cât timp înainte de data de nunta prăjituri vor fi pregătite și modul în care acestea vor fi păstrate până în momentul de livrare. Dacă credeți că timp sau metoda de stocare va duce la tort de mireasa nu este la fel de proaspăt ca vrei, exprima sentimentul de persoana cu care vorbiți cu.

El sau ea va explica fie sau să demonstreze că aceasta nu va fi o problemă sau va negocia o lungime mai scurtă de depozitare. Poate vă vom permite să gustați ceva tort păstrează pentru acest interval. Unele prăjituri ține bine atunci când congelate, iar altele nu.

Cozonacii si unele prăjituri morcov par pentru a îmbunătăți cu congelare. Dacă nu sunteți mulțumit și nu pot ajunge la un acord comun, trebuie să utilizați un alt utilaje panificatie.

9. Pentru a afla cât de mult timp și atenție vor fi cheltuite pe tort dumneavoastră, adresați-vă cât de multe comenzi brutăria are de obicei pentru week-end de comanda dumneavoastră și cât de mulți dintre cei bucătar ta patiserie ar putea fi producătoare.

Un volum mare poate fi un indiciu că nu o mulțime de timp și atenție poate fi acordată tort dumneavoastră. Dar o brutărie foarte ocupat indică, de asemenea, faptul că mulți oameni place produselor sale și se încrede activitatea sa. Tort de nunta brutărie că nu-i place să aibă suficient timp pentru a dedica pentru tort, dar că numai nu va garanta rezultate bune.

Nici va garanta o brutărie foarte ocupat rezultate bune tot timpul. Pentru unul, poate fi necesar să verificați cu ei în timpul săptămânii de producție pentru a se asigura că lucrurile merg bine.

Pentru cealaltă, poate doriți să verificați pentru a vă asigura că comanda nu a fost cumva trecute cu vederea, printre atat de multe comenzi. În ambele cazuri a verifica dacă tortul este în curs de a fi pregătit.

10. Întreabă dacă decorator este experimentat și bun și dacă el sau ea decorat prăjituri fotografiate în galeria panificație.

Punctul de o astfel de întrebare este de a afla daca va fi obtinerea cele mai bune produse de panificație are de oferit și dacă va fi servit de către același personal care făceau lucrarea văzut în albumul foto brutărie și pentru trimiterile vă vor contacta.

Ați putea fi asigurat că toate decor este supravegheată de un decorator maestru cu experiență îndelungată și referințe excelente, chiar dacă efectiv de lucru se poate face prin una din mai multe decoratori mai puțin experimentați.

11. Cere să fie introdus la fiecare dintre cei care vor coace, decora, și să livreze tort. Este posibil să aveți întrebări pe care doriți să întreb. Dacă veți face, cere-le.

De exemplu, s-ar putea să fie preocupat de experiența fiecare are. Dacă este așa, s-ar putea întreba câte prăjituri au copt sau decorate. S-ar putea fi mai preocupat de a cere pur și simplu dacă au făcut prăjituri din albumul brutăria de prăjituri.

Dacă nu aveți întrebări, adresați-vă pentru a le îndeplini oricum. Prezentați-vă și să încerce să facă mai ușor pentru ei să-și amintească numele dumneavoastră și fata ta. Arată o mare plăcere să răspundă cei care au creat capodopere minunate care au venit de la această brutărie și spuneți-le că te aștept cu nerăbdare să având în a le crea tortul de nunta ta.

Ceea ce creați o relație personală cu acești artiști de la brutăria tort de nuntă. Ca toți lucrătorii și artiști, acești oameni ca fiind apreciat și va face cel mai bine munca lor pentru cineva care le-a lăudat și le tratează ca un maestru de ambarcațiuni lor.

Acest lucru este valabil atat pentru persoana care comanda dumneavoastră, fie că este proprietar, manager, sau pur și simplu taker comanda. Vă sugerez să lucreze pentru a face la fel de bine o impresie asupra lor ca le aștepta să încercăm să facem pe tine. Rochie bine atunci când sunteți la cumpărături pentru o brutărie.

Nu trebuie să te îmbraci ca esti întâlnire Regina sau Prima Doamna, dar nu se imbraca ca esti pe cale de a fi lovit barele cu prietenii tai pe petrecerea burlacelor – nu dacă nu te îmbraci mult mai bine pentru că decât cele mai multe dintre femeile tinere din cartierul meu.

Vă rugăm să încercați în când vizitele astfel încât brutărie nu este aglomerat cu clienții. Acest lucru este deosebit de important în brutării mici.

12.If sunteți îngrijorat, adresați-vă dacă turta fie de la zero sau de la amestecuri ambalate. Amestecuri ambalate sunt mult mai scumpe, care de câteva brutării ocupat le-ar folosi. Și dacă acestea produc tortul de nunta pe care doriți și are un gust bun, nu-i pasă dacă e de la un amestec sau de la zero?

13. Intrebati ce va fi prețul. Dacă brutarul poate da o estimare, dar nu costul final, întrebați cât de mult costul final ar putea varia de la estimarea.

În cazul în care brutarul spune că ei vor încasa de cât timp este nevoie pentru ca taxa de ora, întrebați câte ore se va lua și de a face calculul singur.

Din nou, dacă este o estimare de ore, adresați-vă cât de departe orele poate varia de la această estimare. Daca te simti inconfortabil cu angajamentul brutărie de a oferindu-vă un număr, poate ar trebui să găsească un alt brutărie.

14. Cere referințe de la clienți, astfel încât să puteți vorbi cu ei. Atunci de fapt îi contactați și întrebați despre experiența lor cu produse de panificație.

În timp ce ei au fost, probabil, foarte multumiti de utilaje panificatie (altfel ai crede brutărie nu s-ar fi oferindu-le ca referință), acestea pot să vă dau câteva indicii despre cum cel mai bine să se ocupe de brutărie.

15. Solicita o propunere scrisă care include dimensiunea de tort, aroma, tipul glazură și aroma, descrierea tort: ​​Numărul de niveluri sau numărul de prajiturele sau prăjituri miniaturale, decoratiuni, data și ora tort ar fi gata, dacă va fi livrat și unde și când, și prețul.

Unii brutarii vor pune toate acestea într-o propunere și unii vor angaja să numai elementele de bază. Apăsați pentru angajamentul față de tot ceea ce este important pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *