Pericolele Ovazului Verde — Ce Trebuie Sa Stim

April 3, 2015

by — Posted in Sanatate

Sunteţi în căutarea pentru băuturi mai sănătoase şi mai plăcută că puteţi încorpora în dieta ta de zi cu zi? Dacă este aşa, atunci aţi putea dori să ia în considerare adăugarea pulbere de ovaz verde la arsenalul dumneavoastră. Aici sunt câteva sfaturi simple pe modul de a face o băutură delicioasă wheatgrass.

ovaz-verde-4

Înainte de a putea face acest tip de băutură trebuie să ia-ti mainile pe unele pulbere de ovaz verde. Există un număr de moduri că puteţi merge despre acest lucru. O modalitate prin care puteţi face acest lucru este de cumpărare-l la un magazin de produse alimentare de sănătate sau de orice magazin alimentar, care poartă-l. Deoarece wheatgrass este oarecum de un element de specialitate, sansele mai bune de a găsi ea va fi la magazine alimentare de sănătate sau alte tipuri de magazine de produse alimentare de specialitate.

Un alt mod pe care le puteţi obţine mâinile pe pulbere de ovaz verde pentru a face propriile băuturi este să-l crească-te. În creştere acest tip de plante este de fapt destul de simplu. Tot ce trebuie este o planta de apartament, unele sol fertil şi unele seminţe de pornire. Puteţi cumpăra seminţe online prin comercianţii cu amănuntul online diferite, sau le puteţi căuta la nivel local la diferite magazine. Seminţe de plante în plat sub despre o jumătate de inch solului top, păstraţi plat precum şi adăpate şi într-un mediu cald, şi într-o chestiune de zile va trebui wheatgrass în creştere ca un nebun. Va creşte mult ca creste iarba în Curtea dumneavoastră şi veţi avea o aprovizionare continuă să folosească pentru băuturile foarte proprii.

Odată ce aţi obţinut suficient pulbere de ovaz verde fie de cumpărare sau de creştere-l pe cont propriu, următorul pas va fi să se pisa-l pentru a extrage sucuri de ea. Puteţi utiliza un storcător special concepute pentru a realiza acest obiectiv. Dacă nu te superi cu ruffage un pic în băutura dumneavoastră, puteţi pur şi simplu pune prin blender pentru piure-l şi includeţi-l în băutura.

Gata pentru a face o băutură wheatgrass delicioase? Tot ce trebuie sa faci este combina sucul care au extras din această plantă sau combina amestecul amestecat sus cu diferite tipuri de fructe si legume de mult ca tine ar dacă s-au a face orice alt tip de băutură de sănătate.

Dacă vă bucura de piureuri, atunci s-ar putea bucura această reţetă simplă. Iau o cana de fulgi de ovăz, o ceasca de iaurt (aromate sau simplu), o cana de fructe la alegere, şi o ceaşcă de jumătate din amestec până pulbere de ovaz verde sau o ceaşcă sfert de wheatgrass suc. Se amestecă toate împreună şi veţi avea o bautura delicioasa si sanatoasa care vă veţi bucura cu siguranţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *