Asortarea Butonilor de Camasa pentru o Seara Mininunata

April 23, 2015

by — Posted in Lifestyle

Deși ar putea părea uneori că gulerul nu este o parte importantă a teribil un tricou rochie adaptate, faptul de a problemei este că un guler poate face pauză sau o cămașă. Gulerul este nu doar o parte a cămașa ta; ajută pentru a încadra fata ta. În cazul în care gulerul este greșit poate modifica drastic aspectul de la ceea ce iti doresti.

Tipuri de Butoni eleganti

Guler drept – Gulerul drept este cel mai tipul de bază de guler găsit în tricouri rochie adaptate. Se intinde pe o diagonală sub bărbie și există o diferență de aproximativ 2 până la 3 cm între capetele. Pentru omul de rând va potrivi tip de corp si fata bine. Răspândirea este suficient de mic că este acceptabil să nu poarte o cravată.

butoni-camasa-38

Spread guler – Un guler răspândire este un guler cu o răspândire mai largă decât cea a găsit pe gulerul drept. Orice peste 3 inci este considerat un guler răspândire: spread-urile pot merge până la aproximativ 6 cm. În general, bărbații cu fețe mai largi sau rounder ar trebui să evite butoni eleganti răspândit ca se va accentua această latime sau rotunjimii feței.

Guler Buton-jos

După cum sugerează și numele, un guler buton-jos este un guler care butoane pentru cămașă dumneavoastră. Răspândirea poate varia, la fel ca și cu butoni eleganti non-buton. În general, se consideră a fi o cravată mai puțin formale. Pentru mai multe ocazii oficiale o cravată de bază non-buton cu știfturi guler ar fi mai potrivit.

Tab guler

Gulerul Fila are o răspândire foarte subțire. Ea devine numele său pentru că în spatele cravata nod există o filă care este folosit pentru a aduce marginile guler împreună chiar în spatele nod cravata .. Acest lucru tinde să apăsați pe nodul de legătură și face legătura un pic mai proeminent decât cu alte butoni eleganti. Oameni subtire, oameni cu gâtul lung, precum și bărbații poartă cu care se confruntă de multe ori face bine cu butoni eleganti lamela de pe tricouri lor rochie adaptate.

Rotunjite sau Club Collar

Guler rotunjit, de asemenea, cunoscut sub numele de gulerul de club, este mai distinctive dintre tipurile guler. În timp ce majoritatea butoni eleganti au margini drepte, marginile unui guler rotunjit sunt rotunjite, cum sugerează și numele. În general, spread-ul este foarte mic, și are un aspect oarecum Stubby la ea.

Guler fixat

Un guler fixat este numit astfel pentru o dată este folosit pentru a aduce cele două părți ale guler împreună. PIN-ul poate fi schimbat, oferind astfel un pic de soi cu guler. PIN-ul este, în general, atașat, împreună cu nodul de legătură, ceea ce face legătura mai proeminent într-un mod similar cu guler fila.

Alegerea guler potrivit pentru tine

Atunci când alegeți un guler, pe care doriți să alegeți una care face nu numai dumneavoastră cămașă arata bine, dar va face, de asemenea, fata ta arata bine. După cum sa menționat în discutarea tipurile de butoni eleganti, butoni eleganti diferite va merge diferit cu fețe diferite. Totuși, acestea sunt doar reguli de degetul mare, și nu se aplică întotdeauna. Încercați mai multe butoni eleganti diferite afară, și a vedea ce tip credeți potriveste cel mai bine fata ta. De asemenea, uita-te la modul în care formală trebuie să fie. Pentru situații formale poate fi necesară o guler mai formal, cum ar fi gulerul rotunjit sau fixate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *