Centralele Termine de la Vaillant Sunt Populare

June 4, 2015

by — Posted in Lifestyle

Doi dintre utilizările mai mari de energie sunt de răcire și încălzire. Sisteme de centrale termice vaillant in condensatie verzi sunt proiectate pentru a minimiza consumul de energie, cum ar timpul perioadelor reci.

Există mai multe sisteme de încălzire utilizate în case verzi. Un tip folosește energia geotermală pentru căldură. Geotermală se referă la utilizarea căldura naturală a pământului. Cele mai multe sisteme de lucru cu apă curentă de sub pământ, printr-o serie de țevi numit-o buclă. Bucla preia apa la un schimbător de căldură în care căldura este scos din apă și utilizate pentru încălzire. Cel mai simplu este bucla deschisa. Deoarece apa freatică, în general, menține o temperatură constantă, apa este pompată de la un bine printr-un dispozitiv de schimb de căldură, și depozitate într-un al doilea bine, de obicei, la o distanță de prima.

centrala-termica-50

Un sistem geotermal buclă închisă circulă apa printr-o serie de conducte. Conductele sunt îngropate în pământ și apa preia căldură și schimbătorul de căldură se elimină. Există mai multe modalități de conducte, dar ideea generală este aceeași. Deși căldură geotermală este foarte ieftin, un sistem trebuie să fie destul de mare pentru a oferi tuturor o case de centrale termice vaillant in condensatie cerințe, iar cele mai multe sisteme sunt destinate să completeze alte surse de încălzire.

O mult mai bună sursă de căldură este lumina soarelui. Sisteme de alimentare solare transformă lumina solară pentru încălzirea pentru a fi utilizate în încălzirea spațiului și încălzirea apei menajere. Cele mai multe sisteme de energie solară au un cost inițial foarte ridicat, dar un cost de exploatare foarte scăzut. Acest cost de exploatare redus este adesea trecute cu vederea în etapele de planificare, atunci când mai multă atenție este acordată costurile inițiale. Pentru a maximiza avantajele costul de exploatare redus, este important să vă asigurați că casa este bine izolata. În cazul sistemelor de încălzire a apei, toate conductele trebuie să fie puternic izolate.

Sisteme de încălzire solară a apei poate fi pasiv sau activ. Sistemele pasive utilizează convectie naturala pentru a muta de apă de la sursa de căldură până la punctul de schimb de căldură. Un sistem activ juca pompe și controlere. Apa este colectată într-un rezervor prevăzut cu panouri solare sau materiale de căldură de absorbție în cazul în care acesta este încălzit de lumina soarelui. Pompele se trece la un schimbător de căldură în care căldura este îndepărtată și circulat prin casă. În cazul unui încălzitor de apă, apa poate fi utilizată direct, și este înlocuit cu apă rece de la alimentarea cu apă existentă.

Sisteme geotermale și de încălzire solară sunt două exemple de tipuri de constructii verzi de surse alternative de energie termică și energie. Avantajul este reducerea dependenței de combustibilii fosili căldura generată sau energie. Tehnologia de utilizare a acestor surse de căldură este încă în fază incipientă. Este de așteptat ca creșterea în filosofie constructii verde va încuraja experimentare în continuare în acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *