Cele Mai Bune Drone DJI F550

July 30, 2015

by — Posted in Stiri

Înțelegerea de stupi apicole sunt cruciale pentru apicultura succes. Urticarie Apicultura sunt practic familii sau comunități de viață și fiecare albină are sarcina specifică de a beneficia stup. După o albină supraviețuiește utilitatea la stup, va muri, să nu fie o povară pentru ceilalți albine. Înainte de a înțelege cum de a recolta mierea, aveți nevoie pentru a înțelege structura albinelor în sine.

În stupii apicole regina este singura femeie. În plus, stupii apicole sunt o societate matriarhală, cu întreaga viață a stup care gravitează în jurul reginei. Pe langa faptul ca singura femeie din stup, regina este, de asemenea cel mai mare albina din stupi apicole. Spre deosebire de celelalte albine, care se hrănesc cu nectar și miere, regina a făcut hrană specială pentru ea. Același Laptisorul de matca, care este foarte costisitoare și râvnit atât de industria farmaceutica si cosmetice este hrana care se face special pentru regina și îi permite să fie fertile și să producă tineri. În cazul în care regina moare, atunci întregul stup apicultura moare. Fără regina, tinerii nu se vor naște și stup apiculturii va muri off. Feromonii reginei semnala, de asemenea, alte albine sarcinile în stup. Din când în când, regina va reproduce un alt regina. În acest caz, ca regina fiica crește și începe să producă albine ei, ea va fi tolerată numai în stup până când devine prea aglomerat. Când acest lucru se întâmplă, regina mamă va încuraja albine ei miere la revoltă și conduce regina fiica și albinele ei din stup. Acest lucru poate fi indusă apicultura reproducere stup, dar păstrează în minte, atunci când o regină bares alta regina, stup nu va produc la fel de mult miere, de aceea este important să se aloce numai unul sau doi stupi de reproducere, dacă aveți cinci sau șase urticarie .

Masculii au cel mai simplu loc de muncă în stup. Funcția lor principală este un lucru – de sex. Asta-i drept, toate ce masculii faci este sex cu regina toată ziua pentru a produce tineri. Odată ce masculii pierd libidoul lor, ei nu vor mai avea nici un scop pentru stup apicol și va muri. Masculii rar părăsesc stupul apicultura.

Drona dji f550 sunt urticarie soldați. Funcția lor principală este de a proteja stup apicol din atacul exterior fie un pradator naturale sau de tine, atunci când recolta mierea. Dacă stup apicultura este sub atac serios, muncitorii se vor alătura, de asemenea, în lupta. Albine, ca multe alte insecte, de a comunica prin eliberarea feromoni. Feromonii sunt diferite și când albinele sunt amenințați, vor lansa feromonii care atrage celelalte albine să fie agresiv și în modul de atac. Aceasta este o apărare naturală a coloniei. Fum poate suprima aceste feromoni.

Muncitorii au cea mai grea sarcina de a stupului apicultura. Lucrătorii sunt bun la multitasking și poate face o serie de locuri de muncă. Lucrătorilor oferă colonie cu alimente și produce, de asemenea mierea pe care ne place sa recolta. Albinele purta literalmente aripile de zbor continuu înainte și înapoi la și de la stup cu nectar și polen. Durata de viata medie a lucrătorului este de aproximativ 35 zile și mulți lucrători vor muri de fapt în timpul zborului de la epuizare.

Atât drona dji f550 și lucrătorii sunt asexuată și nu se angajeze în activități de reproducere cu regina. Că de locuri de muncă este lăsată numai la masculi.

drone-15

Grija pentru stup este o sarcină pe tot parcursul anului. Chiar dacă producția de miere este de sezon, trebuie să aibă grijă de stup apicol pe tot parcursul anului. Important, albinele nu hibernare și mierea se face pentru a fi consumate în sezoanele, cum ar fi iarna, atunci când florile nu sunt înflorite și nu nectar pot fi recolta. Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a proteja stupii dvs. de vreme severă și vânturi. Tu ar trebui să păstreze, de asemenea stupi în apropierea unui corp de apă dulce, fie că este vorba iaz koi, un curent care curge prin proprietatea dumneavoastra, sau va oferi apa dintr-un jgheab.

Tu ar trebui să protejeze, de asemenea, stup dumneavoastră apicultura de prădători și vandali. Oamenii pot dori să fure miere ar putea să nu știe neapărat cum să recolta în mod corespunzător miere și poate face daune la stup dumneavoastră. Au garduri amplu în jurul stup dumneavoastră apicultura pentru a ține departe indezirabili.

În afară de vandali, aveți prădători naturali, de asemenea. Dacă locuiți în țară urs, chiar trebuie să vă asigurați că stupii sunt protejate. Bears va gunoi stupii apicole pentru miere, astfel încât să doriți să vă asigurați că o barieră bună de a păstra ursii din înconjoară stupi tale.

Având cunoștințe despre stup apicultura și cum să-l protejeze poate asigura că vă puteți bucura de noul hobby apicol pentru mulți ani să vină și să se bucure de roadele dulci ale muncii tale și munca albinelor tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *