Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre Noua Masina Skoda

August 3, 2015

by — Posted in Lifestyle

Fiecare Skoda Fabia este un amestec foarte mare de priviri modă activate de caracteristici extraordinare, plus specificatii tehnice bine fabricate. Se potriveste bine pe cele trei coordonate principale care este kilometraj, calma prezentare plus care sunt cele trei elementele de bază pentru un model de masina câștigătoare. Cele mai Skoda Fabia mai recente modele vor fi accesibile ca cele trei variante de opțiune specială motor. Fabia va fi accesibil în benzină plus motor diesel variante împreună.

InsideFeatures:

Are panou de control flexibil simt, de o calitate excelenta a pielii pe scaune, se va da totalliberty pentru a face mai picioarele plus camera cap este de înaltă calitate, plus relaxată, împreună cu portbagaj mare pentru un transport mai bagaje. Este gata de trapa emoțional plus în sistem audio construit. Cu Skoda Fabia 1.4 nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la tallness ta, vine cu tallness scaun adaptabil atat pentru sofer plus pasager. Pentru un plus de confort direcție constatare este de asemenea înălțime, plus ajunge adaptabil. Cele două cutii cu mănuși în interiorul automobilului, orificiile AC spate, plus un sistem audio cu ajutorul unui aux în port va face auto a părea cel mai bine.

Performanță Motor:

Este accesibil în benzină împreună, precum și motor diesel în piață. Variantele includ Fabia obișnuit eleganță Diesel Fabia Ambient Diesel Fabia (TDI) (Diesel) plus Fabia Elegance (MPI) (benzină). Skoda Fabia este gata prin 75 CP, pe benzina si diesel, variantele de 1.2 litri, plus 1.6L 105 CP pe benzină motoarele. Aceasta masina este aglomerat de toate caracteristicile de confort plus de siguranță mai ridicate, cum ar fi lampă roman spate, anvelope mai larg, mai mare pentru lumina, panoul de control dual ton, airbag-uri frontale duble, ABS plus frânare rată dublă asistență, motor reglarea vitezei (MSR), de frânare tren administra (EBC), plus 14 inch jante din aliaj, care vine in top alternativă finisaj.

autoturism-skoda-8

Design exterior:

Comparativ cu versiunea anterioară a Skoda Fabia. Are un aspect extrem de masculin, plus elegant, cu un stil exterior frumos. Numeroase modele s-au schimbat în Fabia 1.6 față de versiunile sale anterioare. Skoda noua Fabia este acum clipi cu faruri recent proiectate, lămpile de ceață. Un tampon fata mai mare, plus zăbrele reproiectat oferă gasiti violent pentru automobile care se potriveste pentru relațiile. Este tratată ca o mașină relații sau autovehicul în piață auto. Acesta se poate obține într-o varietate de nuante care la ingrijit imprimate pe masina, aspectul exterior satisface clienții să cumpere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *