Centralele Vaillant — Tot Ce Ai Nevoie Pentru Casa Ta

August 5, 2015

by — Posted in Lifestyle

Există o gamă largă de sisteme de încălzire vaillant centrale disponibile pe piață astăzi, dar acestea pot fi clasificate drept una dintre cele trei tipuri principale – un sistem de cazan combinație, un sistem de gravitație alimentat convențional și un sistem de înaltă presiune care este alimentat de energia electrică principală .

Cazane combinate sunt de departe cele mai populare disponibile astăzi. Combi “nu are nevoie de un rezervor de alimentare, cilindru de apă caldă sau vas de expansiune ca apa este încălzită ca și atunci când este necesar. Acest lucru permite centralei să fie adăpostite în zonele mult mai mici și este mult mai ieftin pentru a rula. Ei se încălzește doar apa de care are nevoie.

Un cazan combinație nu are nevoie de spațiu pod pentru rezervoare mari, deoarece incalzeste apa la momentul în care este necesar.

Sisteme de încălzire vaillant centrale Combi sunt asociat la comenzi electronice.

Ca și în alte sisteme de încălzire, cazanul combinație are câteva dezavantaje, cel principal fiind că debitul de apă poate fi destul de nivelul apa este încălzită în timp ce trece prin cazan acest lucru înseamnă că nu există nici o rezervor nou de apă caldă disponibil. Din cauza acestei combinații sisteme de încălzire vaillant centrale sunt adecvate pentru proprietăți cu mai mult de o baie ca utilizarea simultană va scadea debitul prea mult.

Gravitate convențională alimentat sisteme de încălzire vaillant centrale

Aceste sisteme de încălzire vaillant centrale necesită un cazan, fie un cazan sistem sau de tip obișnuit, cazanele de căldură radiatoare și furnizează apă caldă. Apa circulă în jurul sistemului de încălzire și este apoi stocat pentru a fi utilizat într-un cilindru de apă caldă. Apa care se desfășoară în cazan pentru încălzire vine de la vasul de expansiune sau hrana pentru animale care este instalat în pod casei. Acest sistem asigură că centrala rezervorul sisteme de încălzire este întotdeauna plin.

Pentru a salva vasul de alimentare la aceste tip de sisteme de încălzire vaillant centrale în mod normal au un rezervor mai mare, care se află în fruntea sus cilindrul de apă atunci când apa este folosită în jurul gospodăriei. Apa din acest rezervor este aspirat în sistemul de forța de gravitație. Dezavantaj major cu acest sistem de incalzire centrala este că aveți nevoie de o cantitate mare de spațiu loft de rezervă pentru a gazdui doua rezervoare și un dulap aerisire pentru a instala cilindrul de apă caldă.

centrala-termica-7

Sisteme de încălzire vaillant centrale cu presiune mare

Acest sistem va furniza rețeaua de presiune a apei calde prin robinete în gospodărie. Apa este furnizată de rețeaua de alimentare cu apă rece și se încălzește de un cazan. Incalzire centrala de acest tip a stoca apa caldă într-un rezervor de stocare până când este necesar. Presiunea apei care iese din robinet este aceeași ca și presiunea de la sursa de alimentare, care în cele mai multe cazuri este mult mai mare decât ar aștepta în mod normal.

Aceste sisteme special, sunt ideale dacă tensiunea de apă principal este de mare pentru a incepe cu, dar nu sunt potrivite dacă presiunea este scăzută. Acest sistem poate fi costisitoare pentru a instala și menține ca unele autorități locale solicită un certificat de întreținere anuală a fi emise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *