Realizarea Unui Proiect pentru Casa Ta

August 18, 2015

by — Posted in Stiri

Orice Sally și Sam homebuyer sa te uiti la o casă și să decidă dacă este atractiv. S-ar putea observa aceasta este proaspăt vopsit în culori plăcute, are numărul necesar de camere, bucatarie un bucătar și este situat într-o locație cu școlile de top. Dar ceea ce despre părți mai puțin evidente ale casei?

Este nevoie de o expertiză specială pentru a determina dacă părțile funcționale ale unui domiciliu sunt în formă bună. În cazul în care participa la o casă deschisă, cum a face tu a determina dacă există probleme sanitare, probleme electrice, probleme structurale, probleme de drenaj, starea de echipamente de incalzire si de aer conditionat si starea literalmente sute de alte obiecte care ar putea provoca îngrijorare?

Introduceți inspectorul proiecte casa.

Un inspector de proiecte casa este instruit pentru a fi un detectiv în ceea ce privește construcția și elementele active de case. Aceasta nu este o știință exactă.

Inspectorul nu le rupe în lucruri, așa că nu pot vedea întotdeauna tot ceea ce dorești. Ei fac, cu toate acestea, sunt echipate cu scări, lanterne puternice, și dispozitive pentru măsurarea diverse lucruri legate de instalatii sanitare, electrice și alte elemente de origine necesare. Foarte important, un inspector gazdă va, de asemenea, de obicei, aduce un aparat de fotografiat digital pentru a fotografia probleme, cum ar fi zona zoster acoperis nu mint plat, semne de mucegai din scurgeri țevi și construcție care nu respectă codurile din domeniul construcțiilor. Ei nu pierdeți prea mult.

Proiect-casa-Viorel-4

E o idee bună pentru cumpărător să fie prezent în timpul inspecției proiecte casa. În cazul în care le cere sa, inspectorii de origine va explica, de obicei, cum merg lucrurile pentru tine. Acest lucru este important, deoarece acestea pot arăta unde taie supape sunt, cum sa scoateti filtrele de curățare sau de înlocuire și să vă spun cât de des trebuie diverse treburi de întreținere să fie făcut. Această informație poate fi foarte valoros dacă achiziționați în cele din urmă de proprietate.

Este, de asemenea, o idee bună de a cere inspectorului de origine dacă există teste specifice în care se vor efectua în cazul în care aceștia au cumpărat casa. De exemplu, gaz radon (un gaz incolor, inodor, care este o substanță cancerigenă) poate fi o problemă în unele părți ale țării. Acesta poate fi detectat, măsurat, și, în cazul în care nivelurile sunt peste standardele EPA, există proceduri de a face cu ea cu succes. Un inspector de origine poate ajuta la identificarea unor astfel de probleme pentru tine.

Este ușor de văzut că o inspecție proiecte casa poate oferi o mulțime de informații valoroase. Deși este ușor să cadă în dragoste cu o proiecte casa pe listă, un inspector de origine poate fi cheia pentru evitarea descoperiri dezastruoase pe linie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *