Cele Mai Mici Preturi la Mobilierul din Lemn Masiv

August 19, 2015

by — Posted in Stiri

Mobila dormitor lemn englezesc de epocă a mai mult la ea decât valoarea şi aspectul sofisticat. Fiecare piesă de mobila dormitor lemn de epocă engleză reprezintă caracteristici şi caracteristici care identifica istoriei sale. La elisabetan perioadele victoriană târzie, mobila dormitor lemn de luare şi de proiectare în Anglia au înflorit, transformat şi a luat diferite mutari evidenţiat ascendentă şi descendentă de guvernământ monarhi. În perioada elisabetană mobila dormitor lemn în stil renascentist a fost dezvoltat. Ei au fost mai detaliate decât caracteristicile simplu şi funcţional din perioadele anterioare. Mobila dormitor lemn încorporat capitale ionice, încrustaţii solidă, sculptat Cariatide, curea de lucru şi split Balustri aplicat cotituri. Scaune antique engleză Elizabethan s-au transformat sau wainscoted. Paturi au sculptat mesaje şi baldachin. Tabelele au picioare cu bulb şi au fost grele şi sculptate. Mobila dormitor lemn Elizabethan cu totul a fost mai mare, mai grea şi reflectă avere.

010612_043631

Mobila dormitor lemn Jacobean văzut geometrică semifabricate, Balustri din split şi bobină-cotituri. William şi Mary eră a marcat o creştere în cabinetul de a face cu un influx de meşteri străini şi cabinetmakers în Anglia. Nuc, abanos, pini şi alte tipuri de lemn a devenit mai popular decât tradiţionale de stejar. Scaune antique engleză în timp s-au transformat picioarele în trompeta forme, modele de parcurgere şi cabriole. În timpul domniei lui Queen Anne, abilităţi de meşteri străini au fost dobândite de factorii de decizie de cabinet limba engleză. Acestea au fost versiuni mai uşoare, mai mic şi confortabil de William şi Mary perioada desene sau modele. Scaune cu perne, scaune de Craiova şi pad de picioare au fost unele dintre caracteristicile. Ambele perioade au fost influenţate de stiluri străine de crafting.

Mobila dormitor lemn georgiene recomandate ornat sculpturi, picioare cabriole Queen Anne stil şi inserţii ornamentale. Mobila dormitor lemn mai mare a fost făcută cu modele delicat, care a avut caracteristici regency. Engleză antic mese şi scaune de luat mai proeminente caracteristici ca leii laba picioarelor, iar aspectul club şi spade. Thomas Chippendale, George Hepplewhite si Robert Adam au fost unele dintre factorii cabinet celebru în acest timp. Mahon a devenit o mai popular lemn de stejar şi nuc. A fost numit epoca de aur de mobila dormitor lemn şi a fost inspirat de stilurile rococo şi neo-clasice. Perioada victoriană a vazut o creștere grele în luare de mobila dormitor lemn şi inclus piese mai grele, elabora şi decorative cu finisaj de culoare închisă. Această eră reînviat stilurile gotic şi rococo. Metodele de producție schimbat de la mana la masini. Engleză antic mese şi scaune în această perioadă a avut picioare mai scurte şi canapele erau franjuri şi jachetă de adâncime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *