3 Motive Big Organic Skin Care este alegerea mai bună

October 29, 2014

by — Posted in Uncategorized

Să recunoaștem. Când vine vorba de a avea grija de pielea noastră, avem atât de multe opțiuni se poate face o persoană de amețeală. Eu, personal, a rezolvat această dilemă prin a face o decizie de a folosi bunul simț … care mi-a spus să exploreze de îngrijire a pielii organice. Așa că am făcut un pic de cercetare și a constatat că am fost pe drumul cel bun. Decizia mea a fost confirmat atunci când am descoperit trei motive mari de a utiliza un produs de îngrijire a pielii organice.

1 Pentru a realiza adevărata vindecare și protecție a pielii, celulele pielii voastre trebuie să fie hrănită și stimulat pentru a funcționa corect.

Când funcția celulelor pielii este de lucru în mod corespunzător, corpul tau produce in mod natural de colagen și elastins. Acestea sunt substanțe care mențin pielea dumneavoastră fermă și netedă. Pe masura ce imbatranim capacitatea noastră de a produce aceste substante este diminuat. Un impuls stimulator de îngrijire a pielii organic care conține o substanță numită descoperire CynergyTK, a fost demonstrat de a stimula celulele să producă colagen nou și elastins. CynergyTK funcționează deoarece conține Keratina funcțională, o substanta naturala extrasa din lână de Noua Zeelandă oi. Keratina este o proteina importanta care un impact pozitiv asupra structurii pielii noastre.

keratina-pura

2 produse de îngrijire a pielii realizate cu sintetic, produse chimice anorganice au potentialul de a afecta, în loc de a ajuta pielea.

Dacă te uiți la eticheta de oricare dintre marile nume creme de fata si lotiuni, veți găsi cel mai probabil, o lungă listă de substanțe chimice sintetice. Mineral / petroliere, uleiuri, alcooli, dioxani și arome sunt folosite de obicei pentru a crea un produs cremos, care se simte și miroase bine. Dar aceste ingrediente nu fac nimic pentru a stimula functiei celulelor. De fapt, aceste substanțe chimice pot înăbuși și inhibă activitatea celulelor sănătoase. Spre deosebire de îngrijire a pielii organice, aceste produse sunt fabricate pe-the-ieftin, pentru a minimiza costurile și maximiza profitul.

Sunt mult mai fericit plata un pic mai mult pentru un produs organic de ingrijire a pielii care este făcut din ingrediente care au fost atent cercetate și formulate să aibă grijă cu adevărat pentru pielea mea.

coq10

Ingrediente sănătoase, eficiente, bazate pe natură, cum ar fi CynergyTK, avocado si nuci de macadamia uleiuri, vitamina E, Phytessense Wakame, Manuka Honey, și CoQ10 enzimă, poate costa un pic mai mult, dar atunci când vine vorba de sănătatea și aspectul pielii mele, ei sunt în valoare de fiecare penny.

3 Când alegeți îngrijire a pielii organic, vă puteți simți confortabil știind că produsele au fost dezvoltate cu responsabilitatea față de mediu în minte.

Nu știu despre voi, dar susține mediul nostru este o problemă importantă pentru mulți oameni. Companii organice de îngrijire a pielii face un efort pentru a dobândi ingrediente care au fost cultivate și recoltate în forma lor cel mai natural. Când cumperi un produs de îngrijire a pielii organice, puteți fi siguri că achiziția nu a afectat mediul înconjurător.

Deci, nu-l ai … cele trei motive mari le-am găsit de îngrijire a pielii organic a fi cea mai bună alegere. Dacă doriți mai multe informații de ce un produs de îngrijire a pielii organic poate fi potrivit pentru tine, vă rugăm să vizitați site-ul meu. Acolo, discuția continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *